Canviar la potència i/o tarifa d'un contracte de llum

Per modificar la potència i/o la tarifa d'algun dels teus contractes de llum cal fer-ho des de l'Oficina Virtual seguint els següents passos:

1. Anar al desplegable de l'apartat "Contractes" o del menú lateral i entrar a "Modificar tarifes" o "Modificar la potència contractada" (des de qualsevol de les dues opcions es pot modificar tant la tarifa com la potència):

2. Registrar-se (introduir el NIF/CIF i la clau de pas) i seleccionar el contracte a modificar.

3. A la pantalla apareix informació important sobre la modificació contractual. Per sol·licitar el canvi cal clicar a "següent pas" successivament fins arribar al final.

Trobaràs tota la informació sobre canvis de potència i tarifa als següents enllaços: