Facilitar la lectura del comptador a Som Energia

Per facilitar la lectura del teu comptador directament a Som Energia, entra a l' Oficina Virtual

Aquesta lectura ens servirà per fer una estimació mensual del teu consum quan la distribuïdora no ens comuniqui la lectura a través dels seus mitjans.

Per facilitar la lectura directament a la distribuïdora, trobaràs com fer-ho al final d'aquest article.

Passes a seguir a l'Oficina Virtual:

1. Anar al desplegable de l'apartat "Contractes" o del menú lateral i entrar a "Veure i introduir la meva lectura":

2. Registrar-se (introduir el NIF/CIF i la clau de pas) i seleccionar el contracte a modificar.

3. A la pantalla apareixen les últimes 5 lectures del comptador que tenim. A sota, pots anotar la data i la lectura del comptador (sense decimals ni zeros davant). Finalment clica el botó Enviar Autolectura.

Per facilitar la lectura del teu comptador directament a la distribuïdora de la teva zona, trobaràs les dades que demanen a la factura:

• Endesa Distribución
  • Iberdrola Distribución
  • EDP-HC Energía
  • Unión Fenosa Distribución
  • E.ON - Viesgo Distribución
  • Necessites més ajuda? Contacte Contacte