Vehicle elèctric: quines ajudes o subvencions hi ha per instal·lar punts de recàrrega?

Diferents administracions públiques tenen plans d’ajudes per a la installació de punts de recàrrega. Generalment, els plans estatals ja incorporen una línia d’ajudes, però algunes comunitats autònomes i municipis també en tenen de pròpies.

Et recomanem que preguntis al teu concessionari o que consultis les pàgines següents:

Informació relacionada

• Som Mobilitat Cooperativa sense ànim de lucre que treballa per a una mobilitat sostenible.