Com puc saber el meu número de soci/a?

Per saber el teu número de soci/a de Som Energia, ho pots fer de dues maneres:

• Accedir a l’Oficina Virtual. Clicar al desplegable de dalt a la dreta i seleccionar “el meu perfil”. A continuació t’apareixeran un seguit de dades del teu perfil, entre les quals trobaràs el teu número de soci/a.

• Recuperar el correu electrònic que vas rebre quan et vas associar a la cooperativa. Allà també hi trobaràs el teu número de persona sòcia.