Canviar el compte de pagament de les factures

Per canviar aquesta dada, ho has de fer a través de l'Oficina Virtual de Som Energia. S’ha establert un procediment que garanteix que el canvi el demana la persona que pot fer-ho (el/la pagador/a).

Passes a seguir a l'Oficina Virtual:

1. Anar al desplegable de l'apartat "Contractes" o del menú lateral i entrar a "Modificar dades bancàries":

2. Registrar-se (introduir el NIF/CIF i la clau de pas) i seleccionar el contracte a modificar.

3. A la pantalla "Modificar dades bancàries" apareixen 2 opcions: "fer servir un altre compte bancari donat d'alta" (si n'hi ha) o bé "fer servir un nou compte bancari". Cal escollir una opció i clicar "Canviar número de compte bancari"

Important! Quan demanis modificar el compte bancari, rebràs en uns minuts un correu de confirmació al teu correu electrònic. Hauràs de clicar sobre l’enllaç que rebis per fer efectiu el canvi sol·licitat. Si no completes aquest procés de validació, els canvis no seran efectius. La sol·licitud té una validesa de 48 hores i passat aquest temps, s’hauria de tornar a iniciar el procés.