Com puc canviar el compte bancari de pagament de les factures?

[También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri] [Tamén en: galego]

Per canviar el compte bancari al qual se’t carreguen els pagaments de les factures, ho has de fer a través de l' Oficina Virtual de Som Energia.

Passos a seguir a l'Oficina Virtual:

1. Anar al desplegable de l'apartat "Contractes" (o bé al desplegable del menú lateral) i clicar "Modificar dades bancàries":

2. Registrar-se (introduir el NIF/CIF i la contrasenya) i seleccionar el contracte a modificar.

3. A la pantalla "Modificar dades bancàries" apareixen dues opcions: "fer servir un altre compte bancari donat d'alta" (si n'hi ha) o bé "fer servir un nou compte bancari". Cal escollir una opció i clicar "Canviar número de compte bancari".

Important! Quan demanis modificar el compte bancari, rebràs en uns minuts un correu de confirmació al teu correu electrònic. Hauràs de clicar sobre l’enllaç que t’enviem per fer efectiu el canvi sollicitat. Si no completes aquest procés de validació, els canvis no seran efectius. La sollicitud té una validesa de 48 hores i, passat aquest temps, si no s’ha validat, s’haurà de tornar a iniciar el procés.