Com puc recuperar l’accés a l’Oficina Virtual?

[También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri] [Tamén en: galego]

Si ja havies accedit alguna vegada a l’Oficina Virtual, però no recordes la teva contrasenya, t’expliquem com la pots recuperar:

• És la mateixa que la contrasenya de l’eina virtual Participa. Si la recordes, prova d’accedir a l’Oficina Virtual amb les dades del Participa.

A continuació, has d’indicar el teu NIF, CIF o NIE, marcar el requadre “Accepto la política de privacitat” i clicar a “Recuperar o activar”.

Al cap d’uns minuts rebràs un correu electrònic a l’adreça de contacte que consta a la nostra base de dades.

Un cop rebis el correu, has de clicar a l’enllaç que hi ha per tal de restablir la contrasenya. A la finestra que se t’obri hi pots escriure la contrasenya que vulguis tenir a partir d’ara, i clicar “Canviar la meva contrasenya”. Aquesta nova contrasenya et servirà també per accedir al Participa.

Recorda que, en qualsevol moment, pots canviar la contrasenya des de l’Oficina Virtual, a "Modificar la contrasenya" (al menú de dalt a la dreta):