Accedir per primera vegada a l’Oficina Virtual

[También en: castellano] [Euskaraz ere eskuragarri] [Tamén en: galego]

La primera vegada que accedeixis a l' Oficina Virtual has d’activar el teu compte d’usuari/a.

A la finestra per iniciar la sessió, a la part inferior, hi ha l'opció d'activar un nou compte (“És la teva primera vegada?”, està assenyalada amb vermell a la imatge) o de recuperar la contrasenya (“Has oblidat la teva clau de pas?”). Has de clicar a "És la teva primera vegada?":

Has d’introduir el teu número de DNI (NIF/CIF/NIE), marcar el requadre “Accepto la política de privacitat” i clicar a “Recuperar o activar”. A continuació, rebràs un correu electrònic a l'adreça de contacte que consta a la nostra base de dades.

Un cop rebis el correu, has de clicar a l’enllaç que hi ha per tal d’activar l’accés i definir la teva contrasenya. Recorda que pots canviar la contrasenya des de l’Oficina Virtual, a "Modificar la clau de pas" (al menú de dalt a la dreta).